Voorbeelden van online events

Digitale vergaderingen en events: misschien voelt het soms als een noodzakelijk kwaad, maar dat hoeft het niet te zijn! Benieuwd hoe u van uw online events leuke, boeiende en dynamische gebeurtenissen kunt maken? Dan zit u bij MEEPLE goed. Om u een idee te geven van wat er met ons platform allemaal mogelijk is, hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet.

Digitaal vergaderen

Dat uw medewerkers met enige regelmaat thuis kunnen werken, zorgt voor een prettige balans. Maar waarschijnlijk hoort u ook weleens dat als een dag vol zit met besprekingen, mensen véél liever op kantoor zitten. De hele dag naar een saai scherm staren, met alleen een PowerPoint-presentatie of een groep individuen in beeld die allemaal thuiszitten, kost energie.

Met MEEPLE maakt u uw digitale vergaderingen leuk en dynamisch! U kunt met uw team plaatsnemen aan een digitale vergadertafel. Zodat iedereen met elkaar kan interacteren, terwijl ze ook naar de presentatie op het scherm kijken. U kunt de stijl van de ruimte en bijvoorbeeld het uitzicht uit het raam, geheel naar wens inrichten.

Online congres of symposium

Voor fysieke congressen komen mensen uit het hele land of uit de hele wereld, naar een locatie om daar te luisteren naar een aantal sprekers. Wilt u een vernieuwend, duurzaam congres opzetten? Organiseer dan een online event met MEEPLE!

Met het MEEPLE Platform kunt u alles integreren wat u gewend bent van een fysiek congres, en meer! Verschillende, speciaal ingerichte zalen voor workshops en plenaire lezingen, een netwerklounge, wat u maar wilt. Met MEEPLE organiseert u online congressen die het gevoel geven van een fysiek congres. En wij zorgen dat alles soepel verloopt!

Een interactief webinar

Als er niet goed over is nagedacht, of als de kennis en tools niet voorhanden zijn, wordt een webinar al snel saai. Wanneer u alleen een gezicht ziet van de expert die een uur lang vertelt, of u meeneemt in een PowerPoint presentatie, raakt u de aandacht van de deelnemers kwijt. Maar het kan ook anders!

Als de webinar mooi is ingericht en goed werkt, wordt het veel leuker! Denk aan een fijne chatbox aan de zijkant en een poll die netjes in beeld verschijnt zodat u mensen uitdaagt om mee te doen. Maak uw webinar zo dynamisch als u wilt en richt hem volledig in naar uw eigen wensen en huisstijl met MEEPLE. 

Voordelen van een virtueel event

  • Super ecologisch: drastisch minder CO2- en fijnstofuitstoot.
  • Grote tijdbesparingen door minder verplaatsingen, efficiëntere agendaplanning
  • Groter bereik door de mogelijkheid om het event langer toegankelijk te houden, ook voor wie het event net gemist heeft
  • Makkelijker en goedkoper om sprekers online in te schakelen
  • Nieuw publiek van personen die live-events vermijden

Gratis whitepaper

Een succesvol hybride event organiseren? Zo doe je dat!