MEEPLE: de beste optie voor uw virtuele evenementen.

VIRTUELE EVENEMENTEN

Het zijn gekke tijden: we moeten fysiek afstand bewaren, maar willen als bedrijven, overheden en organisaties ook graag samenkomen, elkaar ontmoeten en kennis delen. Samen met u kunnen wij uw boodschap en doelstellingen vertalen via ons virtueel platform.

MEEPLE kan het best vergeleken worden met de online en digitale versie van een echte en fysieke evenementenlocatie, maar dan wel eentje met een enorme meerwaarde.

Het is mogelijk om enkel gebruik te maken van MEEPLE als virtueel platform of we kunnen u volledige ontlasten door de gehele organisatie op ons te nemen. Denk daarbij aan organisatie, communicatie en technische ondersteuning.

BELEVING

Een unieke sfeervolle setting, waarbij de locatie volledig aangepast kan worden naar uw wens. Daarbij houden wij rekening met uw huisstijl en het verhaal dat u wilt vertellen en uitstralen tot in de kleinste details.

U beschikt over een gepersonaliseerde URL link waarbij de deelnemers in uw look & feel en thema vrij op het platform kunnen navigeren. Ook de keuze van uw opnamelocatie en setting zorgt voor een meerwaarde.

New features

MEEPLE heeft een kleine broer/zus gekregen in de vorm van MEEPLE LITE. Een aparte omgeving met een registratiepagina en een plenaire zaal, die gepersonaliseerd kan worden. Ideaal als het full option platform iets te uitgebreid is, maar u toch zeker wil zijn van professionele kwaliteit met een eigen uitstraling.

Daarnaast kunnen deelnemers vanaf nu hun profiel personaliseren met een eigen omschrijving en van te voren afspraken maken via de matchingtool. Daarnaast kan er een persoonlijk programma samengesteld worden.

Een beurs organiseren is ook mogelijk, zowel in 2D of 3D. Standhouders kunnen in de stand foto’s, video’s en andere documenten tonen en met de deelnemers in gesprek (via chat of 1:1).

VOORDELEN VIRTUEEL EVENT

VIRTUELE EVENTLOCATIE

Dienstverlening

NETWERKEN

NATRAJECT